lunes, 8 de diciembre de 2008

Detallitos

Hola a tod@s,

Este mes de diciembre no se puede decir que esté siendo muy productivo, aunque sigo haciendo mis pequeñas aplicaciones para regalos.

La verdad es que en este momento me apetece hacer cosas sencillitas, ya que estoy viendo que las más laboriosas se me van quedando a medio hacer.

A ver si el año nuevo, me trae Energías renovadas...

Ya estamos a día 8 de Diciembre, o sea que en un visto y no visto, el niño en casa, llega Papá Noël, comidas y cenas familiares, una detrás de otra.... Fin de año... Ya os digo, sólo me puedo embarcar en trabajitos facilitos.

Un beso, y feliz preparación de Fiestas.!

9 comentarios:

Júlia dijo...

Què bufó t'ha quedat el nom de Sara. La veritat és que aquestes aplicacions són molt senzilles i molt resultones. S'agraeix tenir cosetes petites que s'acaben aviat, així pots veure més ràpidament els resultats. Ens veiem demà.
Petonets
Júlia

Blanca dijo...

Facilitos, pero que te quedan estupendamente.
Un abrazo

Pili dijo...

Tens raó, em sembla que estem totes iguals, a mí em passen els dies volant i sense adonarnos ja ens hauran passat les festes.
Sigues forta amb l'intercanvi que ja falta poc!!!
Per cert has fet bon canví amb la foto, l'altra no et feia justícia.
Petons.

Knit Family dijo...

Que bonics aquests regalets!!!!, jo trobo que ja n'hi ha prou amb el que fem!!!, l'important és mantenir la il·lusió de fer cosetes, jo també tinc moltes coses encallades, però sempre el cap hem va més ràpid.
Una abraçada!!!!

SOGAMAR dijo...

Qué bonito. Y qué colores tan dulces.

Anna S. dijo...

El que és clar, és que no es pot estar a tot arreu..... jo de vegades també tinc aquesta sensació, però després m'en adono de que sempre estic fent cosetes. Això si, els grans projectes, són més pesats de fer, i van per llarg...Ànims, que de tota manera, aquests petits projectes que fem, són força productius i macos. T'han quedat maquíssimes!

Emi dijo...

-Hola!!!Espero te encuentres muy bien, hoy he ido al correo y SORPRESA!!!Mi swap de navidad me estaba esperando, aunque no he visto lo de adentro, quiero que sepas que estoy super agradecida por lo que me has enviado, tu blog está fantástico, ya lo puse en mis favoritos...me encantaron las camisetas y las de piratas muy coquetas...Gracias por el intercambio...

Con cariño desde COSTA RICA.

corapensa dijo...

!Que bonitas camisetas! ¿ me vendran?

Vero dijo...

SOn preciosas. Aunque sean cosas pequeñitas pero lucen igual.

Pasa por mi blog, hay algo para ti. Espero que te guste.

Vero